Image
RALUCA & RAZVAN – Love photo session
Comments: 0
Respectăm litera legii iar legea iubirii este favorita noastra atunci cand blitzurile surprind mai mult decat putem descrie cu ajutorul literelor… Read more!
Image
MAMA & FIICA
Comments: 0
Image
RAY, ANCA & ROBERT – Dragoste si culoare
Comments: 0
Image
CRISTINA & FLORIN – Tablou de primavara
Comments: 0
Nu te poti plimba printre aromele de primavara si sa nu te gandesti la IUBIRE, la frumusetea DRAGOSTEI! Read more!
AYMAN & MARINA – Wedding – Best Moments
Comments: 0
AYMAN & MARINA – Explozie de lumina si culoare…ritmuri orientale exprimate intr-o maniera traditional romaneasca nonconformistă…poveste…iubire si clipe impartasite! Read more!
Image
PLOAIA NE INSPIRA
Comments: 0
Ploaia ne inspira…o legatura la nivel de simturi, intre mama si copil, la fel de perfecta ca cea dintre apa si pamant…pentru lucruri care raman…PROFAST PHOTO VIDEO…crestem impreuna!   Read more!
“Povestea unei balerine” – preview
Comments: 0
“POVESTEA UNEI BALERINE” – spectacol realizat de scoala de balet LIDIA GHENEA. Read more!
Momente Unice – surprinse in imagini video
Comments: 0
Vasy si Adi – o poveste de dragoste adevarata! Read more!
Image
Nunta la malul marii – MIHAELA & BOGDAN
Comments: 0
Marea ne stie iubirea…nisipul ne cunoaste fiecare trăire si masoara in nestire trecut, prezent si tot ce va veni…Am pecetluit în imagini o poveste cu parfum de valuri…casa de piatra!   Read more!
Image
Fotografie de familie
Comments: 0
Dincolo de evenimentele la care participam exista si alte momente in viata vostra pe care ne bucuram nespus sa le surpindem in imagini. Timpul este ireversibil dar putem pastra tot ce este mai frumos din el! Parteneri pe termen lung… PROFAST PHOTO VIDEO… pentru imagini care raman!   Read more!
Image
Sedinta foto de familie
Comments: 0
Fiecare clipa petrecuta in sanul familiei este magica… le pretuim la adevarata valoare pe toate si le pastram in cufarul cu bucurii pentru a gusta peste timp din nou savoarea lor!     Read more!
ELENA & LUCIAN BUTE
Comments: 0
15 iunie 2013 a fost ziua in care Elena si Lucian Bute au devenit oficial o familie…emotiile sunt mari atunci cand stai in preajma unui campion, insa ne-am straduit sa le lasam in amintire cele mai frumoase clipe! Puteti urmari si voi, acum, o parte din ceea ce noi am numit, magia unei seri de ciresar! La multi ani perfecti, impreuna! Read more!